Spring naar de tekst

Kerkviering 26 januari

Kom jij ook naar de kerkviering?

Wil je weten hoelaat het begint?

Of wil je iets anders weten? Klik dan hier.

-----------------------------------------------------------------

Voorstellen

Ik ben Anneke.

Anneke

De nieuwe geestelijk verzorger van Elver.

Ik kom in plaats van Anne Pier van de Meulen.

Ik wil graag kennis maken en met je praten.

Lees / kijk hier voor meer informatie.

-----------------------------------------------------------------------

Nieuwsbrief deelraad cliënten

Lees hier de nieuwsbrief van deelraad cliënten juli 2019

Wat de deelraad cliënten doet?

Wat de deelraad cliënten doet? Klik hier of op de foto en bekijk het filmpje.

afbeelding filmstrip

Kwaliteitsrapport over 2017

Het kwaliteitsrapport over 2017 is klaar. Je kunt hem hier bekijken:
Kwaliteitsrapport 2017 clientversie voorkant Kwaliteitsrapport 2017 clientversie 1 Kwaliteitsrapport 2017 clientversie 2 Kwaliteitsrapport 2017 clientversie 3 Kwaliteitsrapport 2017 clientversie 4 Kwaliteitsrapport 2017 clientversie achterkant

De deelraad cliënten stelt zich voor: Fred

Iedere week stelt een nieuw lid van de deelraad cliënten zich aan jullie voor. Deze week is dat Fred Hunting. Hij woont bij zijn oma en heeft dagbesteding op de Onderneming en de Annahoeve.

Fred HuntingFred:"Ik vind het belangrijk die mensen niet kunnen voor op te nemen. Me eigen mening te laten horen en mee te denken voor anderen en mezelf over geldzaken. Ik vind het leuk om mee te denken en ik vind het belangrijk om mensen te goed te helpen en van anderen dingen te leren."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

De deelraad cliënten stelt zich voor: Jantine

Iedere week stelt een nieuw lid van de deelraad cliënten zich aan jullie voor. Deze week is dat Jantine Albers. Ze woont aan de Isidorusstraat in Wehl.

Jantine AlbersJantine: "Ik vind het leuk bij de deelraad cliënten om mee te praten. Maar wil voor mijzelf wel blijven werken op Zeep enzo. Vind het wel leuk bij de cliëntenraad."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

Moreel beraad Deelraad Cliënten

De Deelraad Cliënten hebben in december een vraag van een woning gekregen. De vraag ging over het meelezen van ouders of verwanten in Plancare.

De deelraad vond het tijd voor een goed gesprek, een moreel beraad.

Klik hier en lees verder.

Moreel beraad mrt2018 GerrievanDijk

De deelraad cliënten stelt zich voor: Dick

Iedere week stelt een nieuw lid van de deelraad cliënten zich aan jullie voor. Deze week is dat Dick Hijmans. Hij woont in Bastion in Arnhem.

Dick HijmansDick: "Hoi, Mijn naam is Dick Hijmans. Ik wil graag in de raad omdat het mijn passie is mensen te helpen en voor cliënten/bewoners op te komen. Ik ben al jaren actief bezig binnen Elver voor de cliënten. Om zo dingen voor elkaar te krijgen en te verbeteren. En dat wil ik in de toekomst blijven doen als secretaris van de cliëntenraad. Ik doe het met veel plezier."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

De deelraad cliënten stelt zich voor: Annelies

Iedere week stelt een nieuw lid van de deelraad cliënten zich aan jullie voor. Deze week is dat Annelies Roording. Zij woont op de De Terp aan de Bakenbergseweg in Arnhem.

Annelies RoordingAnnelies: "Ik wil graag in de cliëntenraad omdat ik graag voor anderen opkom en wil meebeslissen voor wat er met Elver moet gebeuren."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

De deelraad cliënten stelt zich voor: Tim

Tim HakvoortIedere week stelt een nieuw lid van de deelraad cliënten zich aan jullie voor. Deze week is dat Tim Hakvoort. Hij woont bij Zozijn in Didam en heeft dagbesteding op Simonshof.

Tim: "Ik wil graag in de cliëntenraad omdat ik graag mee wil praten over allerlei zaken. Tevens geeft de cliëntenraad mij de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen. En uiteraard vind ik het leuk om te doen."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

De deelraad cliënten stelt zich voor: Margriet

Margriet SwartIedere week stelt een nieuw lid van de deelraad cliënten zich aan jullie voor. Deze week is dat Margriet. Zij woont op de Gronsveldstraat in Arnhem.

Margriet: "Ik vind het leuk om mensen te steunen en voor anderen op te komen. Meepraten vind ik leuk. Zo hoor ik nieuws eerder en niet via via."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

De deelraad cliënten stelt zich voor: Harmien

Harmien OosterinkIedere week stelt een nieuw lid van de cliëntenraad zich aan jullie voor. Deze week is dat Harmien. Zij woont op de Hoef in Nieuw-Wehl.

Harmien: "Ik kan goed vertellen wat ik leuk vind en wat beter zou kunnen. Dit wil ik graag met andere cliënten overleggen. Ik vind het leuk om met mensen te praten die mij begrijpen. Wel vind ik het spannend om naar een overleg te gaan."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

De deelraad cliënten stelt zich voor: Edgar

Edgar van DijkIedere week stelt een nieuw lid van de cliëntenraad zich aan jullie voor. Deze week is dat Edgar. Hij woont op de Beuk in Laag-Soeren.

Edgar: " Ik wil graag in de cliëntenraad blijven omdat ik het belangrijk vind om mee te praten. En om mijn ideen te bespreken. En om de ideen van andere bewoners in te brengen in te brengen in de cliëntenraad. Ik denk goed na als ik dingen hoor of zie, om die dan te bespreken in de cliëntenraad."

Allen.Groepsfoto deelraad cliënten 1000

Klachtenregeling voor clienten

Zit jij ergens mee maar vind je het moeilijk om dat te bespreken? Dan kan je verschillende mensen om hulp vragen.

Zoals:

- De medewerker of je persoonlijk begeleider

- Clientvertrouwenspersoon: dat is Willy Bennink

- Klachtenfunctionaris: dat is Tineke Zomer

Wil jij weten wat ze voor je kunnen betekenen?

Download dan hier de folder.

Je kan ook altijd je begeleider vragen om mee te kijken.