Spring naar de tekst

Overige therapeuten

Bij Elver werken nog meer therapeuten. Er is bijvoorbeeld muziektherapie of dramatherapie. Ook is er psychomotorische therapie. Verder is er bij Elver ook een dienst levensbeschouwing.

 

Bij muziektherapie kan je lekker actief muziek maken op verschillende instrumenten. Dit is een mogelijkheid om jezelf goed uit te drukken. Maar ook muziek maken of luisteren om helemaal tot ontspanning te komen. Kortom muziek is goed voor je.

Muziektherapie_Bert_Kock

Dit is Bert. Hij is muziektherapeut.

 

Bij Psycho Motorische Therapie (PMT) ga je spelen en bewegen, of voelen met je lijf. Dit kan helpen als je je niet zo lekker voelt, of ergens mee zit.  
Samen met de therapeut doe je oefeningen. Zo leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je je weer beter gaat voelen.

Beweging_Sietse_de_Jong

Dit is Sietske. Zij doet PMT.

 

Dramatherapie kan je helpen als je het niet goed met je gaat. Als je niet lekker in je vel zit of als je moeite hebt met iets. We verzinnen en doen allerlei spelletjes. In de dramaruimte zijn veel spullen om mee te spelen. Verkleedkleren, hoedjes, tassen, poppen, foto’s, spelletjes, boeken en muziek.

Dramatherapie_Judith

Dit is Judith. Zij geeft dramatherapie.

 

 

Bij Elver is ook een pedicure. Dat is iemand die je voeten verzorgt. Deze pedicure is ook speciaal voor problemen die je misschien hebt.

Pedicre__Riny_Schuurman

Dit is Riny. Zij is pedicure.

 

De dienst levensbeschouwing organiseert de kerkdiensten die de laatste zondag van de maand gehouden worden. Je kunt zelf ook meedoen met zingen in het koor. De dienst organiseert ook bezinninggroepjes die één keer per week zijn, waar je naar een verhaal luistert, muziek maakt en een kaarsje kunt aansteken.

Anne_Pier_van_der_Meulen_001

Dit is Anne Pier.